Joustoluotto joustaa tarpeen vaatiessa

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava luotto, joka toimii parhaiten pitkän tähtäimen rahoitusratkaisuna. Joustoluottoa haetaan usein helpottamaan tavallista arkea, talouden hätävaraksi, tai jaksottamaan suurempien hankintojen takaisinmaksua. Joustoluotto on lainatuotteena kulutusluottoja pysyvämpi ratkaisu ja siksi se soveltuukin erityisen hyvin perheellisille, joiden menot eivät aina ole ennakoitavissa ja budjetti voi joutua koetukselle yllättävistä syistä.

Parhaat joustoluotot juuri nyt

Omalaina
Deal
Omalainan kautta saat järkevimmän lainan jopa 10 vuoden maksuajalla 50 000€ asti. Hakeminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään.
Ostosraha
Deal
Ostosrahaa saat 400-10 000€ jopa vartissa tilille. Maksuaika 1-6 vuotta valintasi mukaan.
Laina.fi logo
Deal
Laina.fi tarjoaa kulutusluottoa 50-5000€ joko jatkuvana luottolimiittinä tai kertaluontoisesti (kertalaina 600-3500€).
Bank Norwegian – jopa 50 000€ lainaa
Deal
Norwegian tarjoaa jopa 50 000€ lainaa erittäin hyvillä ehdoilla ja eduilla. Yksilöllinen korko.
Euroloan logo
Deal
Euroloan myöntää jopa 10 000€ suuruisen luoton, jota voit nostaa tarpeesi mukaan. Erittäin kätevä vaihtoehto.

Joustoluotto on jatkuva luotto

Joustava nainen kuvituskuvaJoustoluotto on koko ajan asiakkaan käytössä ja sitä maksetaan takaisin järkevissä kuukausierissä, jolloin takaisin maksettu erä palautuu joustoluoton käyttövaraksi. Jokaisesta maksuerästä peritään lainan käyttökustannuksia, jotka muodostuvat koroista, nostoprovisioista, ja laskutuspalkkioista.

Kustannuksia kertyy vain avoimesta saldosta, joten sitä edullisemmaksi joustoluoton käyttö tulee mitä nopeammin nostetun luoton maksaa takaisin. Yleensä lainantarjoajat antavat asiakkailleen mahdollisuuden myös yhteen tai kahteen maksuvapaaseen kuukauteen vuodessa.

Vakuutuksia tai takaajia joustoluoton hakemisessa ei tarvita, vaikka luotto voi suuruudeltaan olla jopa 10 000 euroa. Haettua luottolimiittiä asiakas ei kuitenkaan voi ylittää.

Joustoluotto pankista tai rahoitusyhtiöiltä

Jos on huomannut rahoituksen tarpeen vaihtelevan ja olevan ajoittaista, mutta toistuvaa, joustoluotto on järkevämpi vaihtoehto kuin yleensä hetkittäisena hätätoimena hankittu kulutusluotto. Takaisinmaksulle saa runsaasti aikaa ja laina on uudelleen käytettävissä ilman uutta lainahakemusta sitä mukaan mitä avointa saldoa maksaa takaisin.

Joustoluottoa voi hakea pankeista ja verkossa toimivista rahoitusalan yrityksistä. Hakuprosessi on helppo ja lainapäätöksen saa yleensä hyvin nopeasti. Nykyään myös useat pankit hyödyntävät verkkopalveluitaan ja hakemuksen voi jättää sähköisesti pankkien verkkosivujen kautta. Rahoitusalan yrityksistä joustoluottoa tarjoaa mm. Everyday.fi. Aina ennen lainan hakemista kannattaa vertailla eri lainantarjoajien vaihtoehtoja, ja punnita perusteellisesti taloutensa todellinen lainantarve.

Everyday on kuin luottokortti kännykässä. Saat 2000€ suuruisen luoton joka on tarpeen mukaan käytettävissäsi.

Joustoluoton myöntämisen ehdot vaihtelevat lainantarjoajien välillä, mutta yleissilmäyksellä ne ovat samat kuin muillakin luotoilla: hakijan on oltava täysi-ikäinen, raha-asiansa hyvin hoitanut, ja tunnistettavissa oleva henkilö. Vaikka vakuuksia ei vaadita, pitää lainanhakijalla olla säännölliset palkka- tai eläketulot ja hänen on syytä myös varautua osoittamaan taloudellinen vakautensa tositteilla. Joustoluoton hakeminen ei siis ole aivan yhtä simppeliä kuin pienlainojen ja pienempien kulutusluottojen, mutta helppoa se silti on.

 

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart