Joustolaina – laina, joka joustaa

Joustolaina on ruotsalaisen pankin tuotemerkki, mutta nykyään se on vakiintunut tarkoittamaan minkälaista joustavaa lainaa tahansa. Koska alkuperäinen Joustolaina ei ole enää markkinoilla niin aktiivinen kuin se oli ennen, olemme listanneet tähän muutamia yrityksiä jotka myöntävät saman suuruisia luottoja suurin piirtein samoilla ehdoilla.

Joustolainan erityinen heikkous oli ainakin aikaisemmin hidas lainan käsittely. Seuraavista paikoista saat luottoa joustavasti siten, että alustava lainapäätös tehdään minuuteissa ja rahat maksetaan tilillesi jopa samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä, riippuen päivästä ja siitä mistä paikasta päätät joustolainaa ottaa.

Omalaina
Deal
Omalainan kautta saat järkevimmän lainan jopa 10 vuoden maksuajalla 50 000€ asti. Hakeminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään.
Laina.fi logo
Deal
Laina.fi tarjoaa kulutusluottoa 50-5000€ joko jatkuvana luottolimiittinä tai kertaluontoisesti (kertalaina 600-3500€).
Ostosraha
Deal
Ostosrahaa saat 400-10 000€ jopa vartissa tilille. Maksuaika 1-6 vuotta valintasi mukaan.
Lainasto
Deal
Lainasto on vaivaton kulutusluotto. Laina 1000-5000€ ja takaisinmaksuaika 1-3 vuotta.
Cashbuddy
Deal
Vaikea saada lainaa? Hae Cashbuddyltä helposti. Nopea tapa saada rahaa.

Lue tarkemmin alan yrityksistä, esim. Ostosraha tai Laina.fi. Tai katso koko artikkeli lainaa ilman vakuuksia tai takaajia, josta näet mistä saa joustolainoja tällä hetkellä parhain lainaehdoin.

Huom. tämä arvostelu / tietoisku on vanhentunut. Varmista tiedot lainayrityksen kotisivuilta.

Collectorin logoEnsimmäinen vuosi lyhennysvapaa! Joustolaina, eli Collector Credit AB on Ruotsalainen yritys jonka toimitilat Suomessa sijaitsevat Helsingissä. Joustolainan palveluihin kuuluvat suuremmat lainat 1000- 4000 €.

Pyydettävä laina lähetetään ensin arvioitavaksi sivuston omalla verkkohakemuksella, jonka jälkeen asiakas tulostaa ja allekirjoittaa viimeisimmän palkkatodistuksensa tai eläkepäätöksensä, sekä kopion kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta ja lähettää ne yrityksen postiosoitteeseen. Hakemuksen käsittelyn jälkeen asiakkalle ilmoitetaan pyydetystä lainasta joko positiivinen tai negatiivinen päätös.

Joustolaina tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen Suomen kansalainen ja sinulla on suomalainen pankkitili sekä säännölliset vuosittaiset tulot vähintään 15 000 €. Ikäraja kaikille lainoille on 25-vuotta.

Lainojen takaisinmaksu tapahtuu vähintään yhden tai enintään kolmen vuoden väliltä. Tämän lisäksi lainaan kuuluu myös yksi lyhennysvapaa vuosi, jolloin lainasta maksetaan ainoastaan hallinnointikulut korkoineen.

Postitse lähetetyssä hakemuksessa käsittely kestää 10 arkipäivää, jonka jälkeen rahat maksetaan tilillesi jos päätös lainan suhteen on positiivinen.

Joustolainan asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@joustolaina.fi
Puh. 0207-434913

2 Comments
  1. Kaksi lainaa olen ottanut täältä ja molemmilla kerroilla toiminut ihan ok. Ei valittamista.

  2. Otin 2000 euroa lainaa perheen lomamatkaa varten. Mukavan nopeaa palvelua ja asiakaspalvelukin toimi hyvin!

    Voin suositella.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart