Ilmainen Laskutusohjelman demo 30 päiväksi

Haluaisitko löytää käyttöösi sopivan laskutusohjelman ja samalla varmistua siitä, että ohjelma todella on se paras vaihtoehto sinulle? Haluaisitko myös tehdä kokeilun ilman taloudellisia sitoumuksia? Jos vastasit kyllä, kannattaa sinun ehdottomasti kokeilla Laskutuspohja.fi -palvelua. Sen perusversio on nimittäin kokonaan ilmainen ja laajemman PRO -version demoakin pääsee kokeilemaan maksutta 30 päivän ajan.

Mikä on Laskutuspohja.fi -palvelu?

Laskutuspohja.fi on palvelu, jossa saat käyttöösi toimivan ja nopean laskutuspohjan ilman, että sinun tarvitsee ladata koneellesi minkäänlaista ohjelmaa. Laskutuspohja.fi:n avulla pystyt tekemään vaivattomasti PDF -muotoisen laskun ja lähettämään sen vastaanottajalle postitse tai sähköpostitse. Kun laskutustarve kasvaa satunnaisesta laskujen lähettämisestä tiuhempaan laskujen lähettämiseen, kasvaa yleensä samalla myös laskutusohjelmalta vaadittujen ominaisuuksien määrä. Onneksi laskutuspohja.fi -palvelussa myös näiden laajennettujen ominaisuuksien määrä on huomattava.

PRO -versio lisää toimintamahdollisuuksia

Pro- versio tarkoittaa Laskutuspohja.fi -palvelun täyttä versiota. Tässä täydessä versiossa pääset laskujen lähettämisen lisäksi tarkastelemaan esimerkiksi lähetettyjen laskujen lähetyshistoriaa ja luomaan asiakasrekisterin, jolloin laskujen lähettäminen onnistuu entistäkin nopeampaa. Myös Tuoterekisterin pitäminen onnistuu vaivattomasti tällä palvelulla. Lisäksi saat käyttöösi verkkolaskumahdollisuuden. Näin monipuolisesta palvelusta ei 10 euron kuukausihinta tunnu lainkaan liian suurelta, mutta jos emmit vielä, niin kokeile ihmeessä 30 päivän ilmaista demoa.

Demo antaa tuntuman Laskutuspohjan kaikkiin ominaisuuksiin

Jotta laskutusohjelman valinta helpottuisi, ja ennen kaikkea, jotta laskutusohjelman valinta olisi sinulle myös se onnistunut valinta, tarjoaa Laskutuspohja.fi -palvelu 30 päivän ilmaisen demon kaikille uusille käyttäjille. Demoversion kokeileminen ei sido sinua jatkamaan ohjelman käyttöä, ellet ole siihen tyytyväinen, mutta monet demoversiota kokeilleet sen sijaan ovat ihastuksissaan tilanneet kokoversion oitis käyttöönsä.

Demon käyttöönotto ja käyttäminen ovat sinulle yhtä helppoja toimia kuin jatkossa kokoversionkin käyttö, kun päätät jäädä Laskutuspohja.fi -palvelun asiakkaaksi. Käyttöönotto edellyttää käyttäjäksi rekisteröitymistä, mutta tämä rekisteröityminen ei siis millään tavalla sido jatkamaan käyttöä, joskin se helpottaa sitten jatkoa ajatellen koko version tilaamista.

Käyttäjäksi rekisteröitymisen yhteydessä sinun pitää kertoa yrityksesi nimi ja oma sähköpostiosoitteesi, joka toimii jatkossa myös käyttäjätunnuksenasi. Näiden lisäksi sinun tulee keksiä salasana, joka yhdessä käyttäjätunnuksen kanssa avaa sinulle pääsyn Laskutuspohja.fi:n palveluihin. Rekisteröitymisen yhteydessä sinua pyydetään myös tutustumaan yleisiin palvelusopimusehtoihin, joista käy ilmi esimerkiksi sopimusehtojen soveltaminen, sopimuksen voimassaolo ja päättyminen. Tietoa on tarjolla myös maksutavasta, palvelun keskeyttämisestä ja tietoturvasta.

Palveluehtojen hyväksymisen jälkeen voit aloittaa 30 päivän mittaisen ilmaisen demojakson.

Miksi 30 päivän demon kokeileminen kannattaa?

Mikä olisi parempi tapa saada varmuus toimivasta laskutusohjelmasta kuin kokeilla sitä itse ilman minkäänlaista taloudellista tai muutakaan riskiä? Laskutuspohjan demoversion etuna on sen maksuttomuuden lisäksi myös se, että sen käyttöönotto ei vaadi minkäänlaisia asennustöitä omalle koneelle, vaan kaikki tapahtuu netissä ja silti pankkipalvelutasoisessa suojauksessa eli erinomaisesti suojattuna. Joten, ei kun kokeilemaan!

 

5 Comments
  1. Hei, hyvä kirjoitus! Tämä on uusi ohjelma minulle ja aikataulu on ajankohtainen juuri tässä vuoden vaihteessa. Kiitos vinkistä, täytyy tsekata!

  2. Melko kiehtovalta vaikuttava palvelu ja helposti kokeiltavissa. Mainio vaihtoehto esimerkiksi aloittaville yrittäjille toiminimillä, jotka tarvitsevat edullisia että toimivia palveluita.

  3. Olen käyttänyt tätä ohjelmaa oman pienen yrityksen (b2b) laskuihin jo vuoden päivät. Toimii erinomaisesti juuri siihen mihin on tarkoitettu. Ei ole mahdottoman hintaista. Tosin en käytä verkkolaskuominaisuutta vaan pistän pdf-laskut sähköpostilla, ensinmainitut taitaa maksaa ekstraa. Harvinaisen selkeä palvelu.

  4. Kiitos vinkistä! Onko raportointi myös hyvällä tasolla?

  5. Reply
    Ykkösyrittäjä 23/11/2018 at 22:28

    Tämä täytyy kyllä ottaa ehdottomasti käyttöön. Ilman ohjelmaa rupee meneen kyllä liian vaikeaksi.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart