Huvila talopakettien hinnat – Omaraha.org selvitti

Omaraha.org selvitti, millaisissa hinnoissa nykyiset huvilapaketit liikkuvat. Miltä yritykseltä kannattaa hankkia huvila? Ja mitä nämä paketit oikeastaan sisältävät? Katsokaamme.

Tietoja huvila vertailusta

Vertailumme hinnat perustuvat Talovertailu.fi -sivuston sisältämiin tietoihin. Alle 200 neliön huoneistopinta-alalla varustettuja talopaketteja emme edes vilkaisseet. Vain aidot huvilat kelpasivat tähän vertailuun.

Selvityksemme tulos on, että reippaan kokoiset huvilapaketit maksavat valmiusasteesta riippuen noin 60 000 – 250 000 euroa.

Halvimmat ja kalleimmat materiaalipaketit

Materiaalipaketit ovat juuri sitä, miltä ne kuulostavat – hädin tuskin talopaketteja lainkaan. Tärkeimmät rakennuspalikat toimitetaan tontille ja jatkotoimista joutuu ostaja itse huolehtimaan.

Halvin 200-neliöinen huvilapaketti on Kimara K 200. Kyseessä on viisihuoneinen kaksikerroksinen huvila. Sen hinta on 60 614 euroa.

Vielä astetta suurempi vaihtoehto on Tiima-talojen malli numero 330. Kyseessä on yhdeksällä huoneella ja laajalla terassilla varustettu 278-neliöinen, huvilakaunotar. Hintaa sille tulee vähintään 100 800 euroa.

Halvimmat ja kalleimmat vesikattovalmiit paketit

Vesikattovalmis paketti sisältää seinät sekä vesikaton pystytettyinä. Ostaja saa siis talon perusrungon valmiina, mutta iso osa työstä on yhä tuossa vaiheessa tekemättä.

Halvin 200-neliöinen huvila on Herrala-talon näyttävä, mansardikattoinen Wallesmanni 203. Erikoisuutena alakertaan on sijoitettu 10 neliön suuruinen viherhuone. Wallesmannin hinta on 134 510 euroa.

Suuresta huvilasta haaveileva ostaja voi olla kiinnostuneempi Jetta-talon mallista Meritähti 266. Tämä suorakaiteen muotoinen, 1,5-kerroksinen suurhuvila maksaa vesikattovalmiina 214 590 euroa.

Halvimmat ja kalleimmat muuttovalmiit paketit

Muuttovalmiissa paketissa on asennettuna sähköt, valot, kodinkoneet yms. valmiiksi, eli ostettava huvila on näiden pakettien tapauksessa heti valmis asuttavaksi.

Halvin muuttovalmis 200 neliön paketti on Design-talon pöljästi nimetty IsoPiippola 201. Tässä neliömäisessä talossa on seitsemän huonetta. Talo yrittää luultavasti olla moderni ja linjakas, mutta talo on ulkonäöltään kieltämättä aika mitäänsanomaton. Hintaa IsoPiippolalla on 196 873 euroa.

Hieman suurempi on Ainoa-talojen 226-neliöinen Hetki-huvila. Siinä on hieman vähemmän huoneita, mutta mukavammin tilaa. Sisäänkäyntejä on kolme. Tästä mallista pitää muuttovalmiina maksaa 239 900 euroa.

Talovertailu.fi-sivuston vertailu ei sisältänyt Honkatalojen huvila-talopaketteja eikä niiden hintoja löytynyt Honkatalojen verkkosivuilta, näistä täytyy siis pyytää erikseen tarjous.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart