Herttavippi Pikavipit

Herttaysi Oy on Lahdesta käsin toimiva yritys jonka pikalaina palveluihin kuuluvat 30 – 700 € suuruiset pikalainat. Lainan hakeminen tapahtuu kirjautumalla palveluun asiakkaan verkkopankkitunnuksilla, mitä kautta asiakkaalle luodaan oma PIN-tunnus. PIN-tunnusta käyttäen asiakas pystyy tunnistautumaan lainaa hakiessa tekstiviestillä. Tekstiviestin käsittelykulut ovat 3 € / laina.

Herttavippi tarjoaa palveluitaan jos olet luottokelpoinen ja luotettava Suomen kansalainen ja sinulla on olemassa oleva Suomalainen pankkitili. Ikäraja lainoille on vähintään 21-vuotta.

Uusille asiakkaille tarjottavana on 60 – 200 € suuruiset pikalainat. Takaisinmaksu lainoille on 30-päivää lainan suuruudesta riippumatta, vuosikoron suuruus lainassa laskee mitä suuremmasta lainasta on kysymys.

Herttavipin palvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin 09.00 – 21.00 ja lauantaista sunnuntaihin 11.00 – 19.00. Käsittelyt lainahakemuksille tapahtuvat myös samoina aukioloaikoina. Pikalainan siirto asiakkaan tilille tapahtuu parin minuutin jälkeen vahvistusviestin saavuttua.

Herttavippi asiakaspalvelu

044 528 4625 (vain pvm)

asiakaspalvelu@herttavippi.fi

Tags:

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart