Freedom Rahoitus – näin kilpailutat lainasi helposti

Freedom Rahoitus Oy on suomalainen, riippumaton lainoja kilpailuttava yritys, jonka palveluiden periaatteena toimii puolueettomuus sekä sen hetkisten lainamarkkinoiden parhaan mahdollisen lainan tarjoaminen asiakkaalle. Freedom Rahoituksen palveluihin kuuluvat kulutusluotot, autolainat, remonttilainat, venelainat, matkalainat sekä muut vakuudettomat lainat.

Asiakas valitsee jonkin edellämainituista lainoista, lähettää siitä hakemuksen Freedom Rahoituksen palveluun jonka jälkeen asiakas valitsee parhaan itselleen sopivimman tarjouksen. Freedom Rahoitus ei veloita asiakkaalta palvelustaan mitään, vaan palkkio laskutetaan siltä taholta kenen tarjouksen asiakas on valinnut.

Freedom Rahoitus on välityspalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa jopa 50 000€ asti.

Kenelle palvelu sopii?

Freedom Rahoitus logo

Freedom Rahoituksen logo

Freedom rahoitus tarjoaa palveluitaan, jos olet Suomen kansalainen, sinulla ei ole maksuhäiriöitä, asut vakituisesti Suomessa, olet vähintään 25-vuotias ja sinulla on lainoihin edellytettävät säännölliset palkka- tai eläketulot. Laina-ajat vaihtelevat yhden ja kahdentoista kuukauden väliltä.

Kaikki Freedom Rahoituksen kilpailuttamat lainakorot lähtevät 6%, lainan suuruus voi olla 500 – 20 000 € ilman vakuuksia. Freedom Rahoitus tarjoaa asiakkaan käyttöön myös lainalaskurin jokaiselle kulutusluotolle mitä palvelu tarjoaa. Lainalaskurilla asiakas voi selvittää kuukausierät tarjottaville lainoille eri maksuajoista riippuen.

Huom. Freedom Rahoituksen lainalaskuri hyödyntää aina esimerkkikorkoa, joten halvempikin laina on mahdollinen. Jokaisessa lainan kilpailuttamisessa noudatetaan samoja toimintaan liittyviä periaatteita sekä lainaehtoja. Voit valita joko tasalyhenteisen tai annuiteettilainan.

Parhaat lainojen kilpailutuspalvelut

Omalaina
Deal
Omalainan kautta saat järkevimmän lainan jopa 10 vuoden maksuajalla 50 000€ asti. Hakeminen ei maksa mitään eikä sido mihinkään.
Rahalaitos
Deal
Saat erittäin todennäköisesti Rahalaitoksen kautta lainaa. Palvelussa lähes 20 lainanmyöntäjää saman katon alla.
Freedom Rahoitus logo
Deal
Freedom Rahoitus on välityspalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa jopa 50 000€ asti.

Freedom Rahoitus asiakaspalvelu

ma-to klo. 09.00 – 17.00 perjantaisin klo. 09.00 – 15.00 Puhelin 09-4241 4400 Faksi 09-4241 4449 asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi

3 Comments
  1. Täyttä huijausta koko pulju. Kerää vain tietoja.

  2. Onkohan Freedom rahoitus miten kallis muihin lainoihin verrattuna?

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart