Fennia vakuutus

Etsitkö uutta vakuutusta? Ifin verkkokaupasta ostetut vakuutukset -10% alennuksella. Klikkaa tästä!

Suurena täyden palvelun vakuutusyhtiönä Fennia tarjoaa yksityisille ihmisille niin kodin, omaisuuden, henkilö- kuin ajoneuvoturvaa. Fennia on yksi suurimmista vakuutusyhtiöistä Suomessa ja suosiolla on syynsä. Mikäli omat ja perheen vakuutukset keskittää Fenniaan, saa tästä hyvästä monia rahanarvoisia etuja. Oma vakuutusyhteyshenkilö, useiden kymmenien prosenttien alennus vakuutusmaksuista sekä esimerkiksi laajennetun kasko-vakuutuksen ajoneuvolle, joka kattaa automatkat Venäjälle. Fennia onkin varteenotettava kodin ja ajoneuvojen vakuuttaja varsin kilpailukykyiseen hintaan.

Fennia kotivakuutus

Fennian kautta on mahdollista vakuuttaa kotinsa irtaimisto ja rakennukset. Fennia tarjoaa eri asuntotyypeillä monenlaisia yksilöityjä vakuutusratkaisuja eri tarpeisiin. Kodille voi hankkia palovakuutuksen, peruskotivakuutuksen tai laajan kotivakuutuksen. Mikäli valitsee laajan kotivakuutuksen, voi milloin tahansa vakuutuksen omavastuuosuutta ja sisältöä muuttaa. Alle 30 vuotiaat saavat vakuutukset alennettuna Nuorten vakuutuspakettina. Fenninan vakuutuksen koti-irtaimistoon kuuluvat kodin tekstiilit, huonekalut, astiat, kirjat, atk-laitteet, kodinelektroniikka, kodinkoneet sekä vaatteet. Vakuutuksen voi valita joko täysarvovakuutuksella eli koti vakuutetaan ja hinnoitellaan neliömäärän perusteella tai vakuutusmääräperusteisena jolloin kodissa olevalla irtaimistolle määritellään arvo. Täysarvovakuutus on helpompi tapa vakuuttaa koti, sillä vakuutusmääräperusteissa vakuutuksessa arvon joutuu määrittelemään uudelleen mikäli hankkii kotiin arvotavaraa, esimerkiksi elektroniikkaa.

Esimerkki kotivakuutuksesta

22 vuotias perheellinen, joka asuu Helsingin kantakaupunkialueella kivijalkatalossa asunnossa, jossa on varmuuslukko. Vakuutus on otettu vakuutusmääräperusteisena oletuksena, että asunnossa on omaisuutta 10 000 euron edestä. Omavastuuosuudeksi määriteltiin 200 euroa.

  • Omaisuusosan vakuutusmaksu vuodessa 35,34 euroa.
  • Yksityishenkilön vastuuvakuutusosa 7 euroa.
  • Oikeusturvaosa 14,15

Yhteensä 56,51 euroa vuodessa.*

Nuori perheellinen, joka ottaa vakuutuksen verkon kautta saa hurjan määrän erilaisia alennuksia:
Nuorten etu 25% neljän vuoden ajan
Maksutapa-alennus 2,5% vuoden 2012 kesäkuuhun asti.
Itsepalvelualennus 10% vuoden 2012 kesäkuuhun asti .
Verkko-ostoalennus 17,5% Vuoden 2012 kesäkuuhun asti.

Esimerkki 2

Kun tämä samainen nuori kantakaupungissa asuva perheellinen ottaa kivijalka-asunnolleen vakuutuksen neliöiden perusteella eli täysmääräisenä, tulee vakuutusehdotuksesta varsin erilainen.
200 euron omavastuuosuudella 75 neliöisen pienen perhekämpän vakuutusmaksuista tulee laskua vuodessa 95,35 euron verran. Tämä sisältää:

  • Omaisuusosan vuosimaksu 74,18 euroa.
  • Vastuuvakuutus 7,02 euroa.
  • Oikeusturvaosa 14,15 euroa.

Yhteensä 95,35 euroa.

Hieman vaivalloisempi vakuutusmääräinen kotivakuutus siis kannattaa, sillä pienelle vaivannäöllä eli omaisuuden arvon arvioimisella saavuttaakin selvää säästöä.

Vakuutus omakotitaloon

Omakotitaloon on mahdollista hankkia rakennusvakuutus, joka kattaa rakennuksen vakuutuksen. Vakuutettavia kohteita ovat itse rakennus, putkijohdosto ja viemäröinti, LVI-laitteet, kWh-mittarit, sähköjohdot, sähköpääkeskukset, tavaranomaiset rakenteet ja rakennelmat pihalla, maksimissaan 4 m² suuruiset kevytrakenteiset rakennukset sekä tontin maaperän ja puutarhan.
Kotivakuutukseen voi liittää myös vapaa-ajan asunnon. Esimerkiksi rantasaunalle voi hankkia oman palovakuutuksen samassa vakuutuspaketissa.

Fennia Henkilövakuutus

Tapaturman tai vakavan sairauden varalle voi hankkia henkilövakuutuksen, joka kattaa tapaturmasta aiheutuvat sairaalakulut, Työkyvyttömyyden aiheuttamat tulonmenetykset sekä huoltajuuteen liittyvät kustannukset. Henkilövakuutukseen voi liittää myös henkivakuutuksen.
Tapaturmavakuutuksen voi valita kattavan joko vapaa-ajan, tai myös työajan. Vapaa-ajan vakuutus käsittää tapaturmien hoitokulut, jotka ovat tapahtuneet työajan ulkopuolella.
Täysajan tapaturmavakuutus sopii erityisesti opiskelijoille sekä yrittäjille, joille työajat ovat hyvin epäsäännölliset ja tämä vakuutus korvaakin hoitokulut ympäri vuorokauden.
Tapaturmavakuutuksen voi ottaa 19-69 vuotias henkilö, joka asuu vakituisesti Suomessa.

Nuorison tapaturmavakuutus on räätälöity 0-18 vuotiaille alaikäisille, ja se korvaa hoitokulut niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Rahaa saa myös pysyvästä haitasta ja tapaturmaisesta kuolemasta. Vakuutuksessa ei ole omavastuuosuutta. Nuorison tapaturmavakuutukseen voi liittää myös lapsen sairasvakuutuksen, jolloin sairauksien hoitokulut kuuluvat myös vakuutuksen piiriin. Rahaa on mahdollista saada kertakorvauksena myös pysyvästä haitasta tai kuolemasta.

Fennia matkavakuutus

Fennian matkuvakuutuksen voi ottaa matkustajavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen tai molemmat yhdessä. Matkustajavakuutukseen sisältyy mahdolliset sairastumisen sekä tapaturman takia tehdyt hoidot, lääkärikulut sekä matkan peruuntumis- sekä keskeytymiskulut.
Molemmat vakuutuksen on mahdollista saada kertaluonteisina, määräaikaisina tai jatkuvaluonteisina.
Jatkuva matkavakuutus on mahdollista ottaa vain itselleen tai koko perheelle. Jatkuvat vakuutukset ovat voimassa enintään kolme kuukautta kestävillä matkoilla.
Määräaikainen matkavakuutus on henkilökohtainen ja se on voimassa suorinta reittiä matkustettaessa 50 kilometrin päähän kodista, työpaikalta, vapaa-ajan asunnolta tai opiskelupaikalta.

Etsitkö uutta vakuutusta? Ifin verkkokaupasta ostetut vakuutukset -10% alennuksella. Klikkaa tästä!

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart