Euroloan

Minkälainen yritys Euroloan lainatarjoaja on?

Mikä yritys omistaa palvelun

Palvelun omistaa Euroloan Consumer Finance Oy. Yrityksellä ei ole muita pikavippipalveluita.

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Liukuvan laskurin avulla lainaa voi euron tarkkuudella hakea 50 – 1000 euroa 14 – 90 vuorokauden laina-ajaksi. Lainan voi maksaa takaisin kolmessa erässä.

Kenelle lainaa myönnetään

Jokainen 18-70 vuotias oikeustoimikelpoinen henkilö voi hakea Euroloanin kautta lainaa, mikäli hänellä ei ole luottohäiriömerkintöjä.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Lainaa varten täytyy ensimmäisellä lainauskerralla tunnistautua sähköisesti joko Nordean, Osuuspankin, Sampo-pankin, Aktian tai S-pankin verkkopankkitunnuksilla. Lainaa voi hakea maksutta verkkohakemuksella tai maksullisella tekstiviestillä.

Lainan hinta

Koska lainaa voi hakea ilman tekstiviestikuluja, on lainan todellinen vuosikorko varsin kilpailukykyinen etenkin pienissä lainoissa. 50 euron lainasta tulee takaisinmaksettavaa yhteensä 61 euroa ja suuren 1 000 euron lainan loppusumma on 1 360 euroa.

Kuinka nopeasti lainaa saa

Lainapalvelu on auki päivittäin kello 7-23. Rahat siirtyvät Nordean ja Osuuspankin tileille lainapalvelun aukioloaikoina ja Sampo-pankin sekä Aktian tilille päivittäin kello 8 – 18.30. Viive puoli tuntia.

Muuta

Eräpäivää mahdollista siirtää 14 vuorokautta hintaan 20 euroa. Eräpäivänsiirto tapahtuu tekstiviestitse. Yli 200 euron lainoissa eräpäivänsiirto verkkopalvelun kautta.

Otanko lainaa tältä yritykseltä

Euroloan on luotettavan oloinen palvelu. Lainaa voi ottaa juuri sen verran kuin tarvitsee. Erityisesti pienemmän lainat kilpailukykyisiä. Suurempaa lainaa otettaessa kannattaa harkita varsinaisia kulutusluottoja.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart