Etua.fi

Etua Oy on Suomalainen rahoitus- ja pankkialan palveluita kilpailuttava yritys, joka tarjoaa kuluttajalle helpottavia palveluita tämän arkipäiväisissä raha-asioiden hoitamisessa. Etua.fi toimii yhteistyössä finanssialan kärkijoukossa olevien yritysten kanssa, pyrkien tuomaan asiakkaalleen parhaan mahdollisen tuotteen sen hetkisiltä lainamarkkinoilta.

Miten Etua.fi toimii?

Palvelu perustuu siis haetun lainan kilpailuttamiseen, tuoden asiakkaalle parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Etua.fi veloittaa yhteistyökumppaneiltaan palkkion, jos asiakas päätyy hänelle tarjotun yrityksen tuotteeseen Palvelu on asiakkaalle täysin veloitukseton.

Kilpailuta asuntolainasi tästä!

Etua.fi palvelut ovat käytettävissäsi jos:

  • Olet Suomen kansalainen
  • Sinulla ei ole maksuhäiriöitä
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Olet vähintään 26-vuotias
  • Ansaitset kuukausittain vähintään 1400 €.

Voit kilpailuttaa Etua.fi palveluissa joko suunnitellun asuntolainan tai kulutusluoton. Kumpikin palvelu toimii samalla periaatteella, missä asiakas lähettää ainoastaan yhden hakemuksen, joista hänelle jälkeenpäin esitetään monta tarjousta. Tämä poistaa asiakkaalta vaivan lähettää useita hakemuksia monille lainantarjoajille, sekä tarpeettoman juoksemisen useissa eri neuvotteluissa ja näin heittää runsaasti aikaa hukkaan.

Etua kulutusluotot

Asiakas lähettää yhden hakemuksen Etua.fi palvelun kautta, jonka jälkeen asiakkaalle esitetään tarjouksia mistä hän voi etsiä itselleen sopivimman vaihtoehdon kaikkien kilpailutettujen kulutusluottojen väliltä. Etua.fi tarjoaa myös lainalaskurin asiakkaan käyttöön, mistä lainan kuukausierän määrä on helppo laskea ja merkitä ylös. Luonnollisesti, lopullisen lainaa koskevan kuukausittaiserän ja määrän asiakas valitsee perustuen lainatarjouksiin.

Kulutusluottoihin liittyvässä palvelussa asiakas voi myös Etua.fi kautta yhdistää kaikki olemassa-olevat lainansa.

Etua asuntolainat

Sama periaate kuin kulutusluotoissa, eli asiakas lähettää yhden hakemuksen Etua.fi palvelun kautta, jonka jälkeen hänelle tarjotaan parhaita mahdollisia vaihtoehtoja. Kun asiakas on valinnut itselleen mieluisimman asuntolainan, pankit ottavat asiakkaaseen yhteyttä ja kutsuvat pankkikonttoriinsa jatkoneuvotteluihin. Etua.fi tarjoaa myös asuntolainojen kilpailuttamiseen asuntolainalaskinta.

Asuntolainoihin liittyvässä palvelussa asiakas voi myös Etua.fi kautta kilpailuttaa nykyisen asuntolainansa.

Kilpailuta asuntolainasi tästä!

Etua.fi asiakaspalvelu

asiakaspalvelu@etua.fi

09 2316 3611 arkisin klo 10-15.

1 Comment

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart