Etsitkö työntekijöitä laskutuksella?

 

Työntekijöitä.fi on uusi suomalainen palvelu, josta löydät valtavan joukon eri alojen ammattilaisia. Yrittäjälle Työntekijöitä.fi on oivallinen kanava löytyy ammattilainen keikkaluonteiseen työhön. Harva yrittäjä tarvitsee täyspäiväistä graafikkoa, mutta Graafisen suunnittelun tarpeita on silloin tällöin jokaisella yhtiöllä.

Työntekijöitä.fi on suomalaisen UKKO.fi-laskutuspalvelun toteuttama portaali. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kaikki Työntekijöitä.fi:n ilmoitukset ovat UKKO.fi:n kautta laskuttavia kevytyrittäjiä. UKKO.fi:llä on jo reilusti yli 20 000 käyttäjää, joten on odotettavissa, että palvelun käyttäjämäärät kasvavat tulevaisuudessa valtavasti.

Toiminnallisuuksiltaan Työntekijöitä.fi on varsin helppo. Valitset työsuoritteen johon etsit tekijää, minkä jälkeen pääset selailemaan tämän alan ammattilaisia. Jokaiselta ammattilaiselta löytyy oma esittelyteksti, kuvaus palveluista joita hän tarjoaa sekä usein myös suora hinnasto eri palveluille. Kun löydät sopivan tekijän, voit ottaa häneen helposti yhteyttä joko soittamalla ilmoituksessa näkyvään puhelinnumeroon tai lähettämällä sähköpostia.

Mikä parasta, Työntekijöitä.fi on sekä palveluntarjoajille, että työn tilaajille täysin ilmainen. UKKO.fi:n prosentuaalinen palvelumaksu tarkoittaa sitä, että kyseinen yritys voi pyörittää työntekijöitä.fi:tä pelkästään sen vuoksi, että heidän omat asiakkaansa saavat lisää laskutettavaa työtä. Kyseessä on ainutlaatuinen kolminkertainen WIN-WIN-WIN-tilanne. Jokainen palvelun käyttäjä hyötyy.

Voit tutustua palveluun tarkemmin osoitteessa Työntekijöitä.fi.

Palvelu on avattu vasta keväällä 2016 joten voit olla ensimmäisten joukossa hyödyntämässä tätä ainutlaatuista kotimaista innovaatiota!

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart