Ellos

Tässä artikkelissa kerrotaan luottevasta postimyyntiyrityksestä, joka tarjoaa myös yksityislainoja kuluttaja-asiakkaileen. Artikkelin lopussa on kommenttiosio, jonne voit käydä kirjoittamassa omat kokemuksesi Elloksen toiminnasta, tai lukemassa muiden paljastuksia!

Mikä yritys omistaa palvelun

Suomessa vuodesta 1987 vahvan jalansijan saanut ruotsalainen postimyyntiyritys on lanseerannut oman Ellos yksityislaina-palvelunsa, ja lähtenyt mukaan kilpailemaan ankarille pikavippi- ja kulutusluottomarkkinoille. Lainan todellinen myöntäjä on Finaref Oy, Ellos siis ilmeisesti ostaa lainapalvelunsa alihankkijalta.

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Ellos yksityislainaa saa vakuudetta 100-25000 euroa 1-5 vuoden laina-ajaksi. 18-24 vuotiaille myönnetään lainaa 400 euroon asti.

Kenelle lainaa myönnetään

Jokainen puhtaat luottotiedot omaava 25-79 vuotias, jolla on säännölliset yli 800 euron nettotulot. Kuukausittaiset tulot voivat olla joko palkka- tai eläketuloja.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Lainaa haetaan verkkohakemuksella, jossa tulee ilmoittaa tiedot itsestään(siviilisääty, asumismuoto, asuntolainan määrä tms…).

Lainan hinta

Kaikissa lainoissa kiinteä 27,60% korko. Todellinen vuosikorko 31,37%. Lainan avausmaksua tai kuukausittaista tilinhoitomaksua ei peritä.

Kuinka nopeasti lainaa saa

Lainapäätös luvataan alle viikossa.

Muuta

Lainaa ei tarvitse käyttää Elloksen tuotteisiin.

Otanko lainaa tältä yritykseltä?

Ei halvinta kulutusluottoa, mutta toisaalta luotettavan yrityksen kautta, ja ilman avaus- tai perustamiskuluja.

1 Comment
  1. Reply
    Atro Niiniluoto 08/09/2015 at 14:41

    Lainanotto ei ole kiinnostanut, mutta tyytyväinen olen esimerkiksi vedenpitäviin takkeihin.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart