Edulliset talopaketit

Talopaketit ovat yhä suositumpi tapa hankkia koti, mökki tai huvila. Paketeissa on kuitenkin valtavia eroja. Kaikkein halvimmat talopaketit sisältävät vain piirustukset ja perusmateriaalit. Käytännössä kaikki työ jää tällöin ostajan vastuulle. Hintavammissa paketeissa ostajan ainoaksi työksi jää ojentaa kätensä ja ottaa vastaan asumisvalmiin talon avaimet. Alla on esiteltynä edulliset talopaketit kolmesta eri kategoriasta: materiaalipaketti, vesikattovalmis paketti sekä muuttovalmis paketti.

Edulliset talopaketit esittelyssä:

Tiileri Paratiisi, materiaalipaketti, 15 850 euroa

Paratiisin kerrosala on 177,5 m2 ja huoneistoala 150 m2. Tiileri toimittaa asiakkaalle julkisivutiilet, runkotiilet kantavia rakenteita varten, savuhormitiilet, tulisijatarvikkeet ja tarvittavan harmaan laastin. Pakettiin sisältyy lisäksi arkkitehdin tekemä pohjapiirros, leikkaus ja julkisivusuunnitelma. Kaikki rakentaminen jää asiakkaan harteille.

Tämän halvemmaksi ei talopaketti oikeastaan voi käydä. Tosin kun tuotteessa kyse on vain kasasta tiiliä ja piirustuksista, voidaan perustellusti kysyä, voidaanko Paratiisia edes kutsua talopaketiksi.

Herrala Anselmi 152, vesikattovalmis paketti, 47 540 euroa

Herralan vesikattovalmis Anselmi 152 on tyypillinen edullinen talopaketti. Kyseessä on perheitä varten suunniteltu kaksikerroksinen talo, jonka huoneistoala on 152 m2 ja kerrosala 193 m2. Anselmi tarjotaan asiakkaalle vesikattoa myöten rakenteiltaan valmiina talona. Herrala-paketin rinnalle asiakkaan tulee hankkia ainakin seuraavat tuotteet ja palvelut ennen kuin koti on valmis asuttavaksi:

  • tontti liittymineen
  • tarvittava maanrakennustyö ja perustukset
  • vastaava työnjohtaja ja pääsuunnittelija
  • rakennustarvikkeiden rahtikustannukset
  • kaikki työ rungon ja vesikaton pystyttämiseksi
  • kaikki viimeistelytyöt tarvikkeineen
  • LVIS-työt tarvikkeineen
  • kalusteet ja kodinkoneet

Kastelli Economy 151, muuttovalmis paketti, 176 534 euroa

Kastelli Economy 151 on muuttovalmis talopaketti. Talon huoneistoala on 151 m2 ja kerrosala 175 m2. Paketti sisältää varsinaisen talon lisäksi valmiista kokonaisuuksista rakentuvan  sisustussuunnitelman sekä Puustellin kalusteet. Muutovalmista pakettia on mahdollista muunnella monilla vaihtoehdoilla omien tarpeiden mukaisesti. Esimerkiksi saunan puukiuas, erillinen kirjastohuone, ylimääräiset kylpyhuoneet, muutokset väliseiniin ja vesikaton materiaalin valinta onnistuvat helposti. Tontti ja perustus asiakkaan täytyy järjestää itse.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart