Edulliset hotellit netistä

Suuntaamassa matkalle? Majoitus on usein matkan suurin menoerä. Onneksi siinä voi säästää huomattavasti laadusta tinkimättä, kunhan vain tietää mitä tekee. Tässä artikkelissa kerromme, miten laadukkaaseenkin hotelliin voi päästä edullisesti.

Se, milloin varaat hotellin vaikuttaa sen hintaan merkittävästi. Jos olet hyvissä ajoin liikkeellä, saat usein laadukkaamman huoneen ja vieläpä halvemmalla. Toisaalta jos teet varauksen juuri edellisenä iltana, saattaa olla mahdollista hyödyntää ns. last-minute tarjouksia, joita löytyy useilta internetin hotelli-sivuilta. Hotellien varaaminen kannattaa muutenkin aloittaa netistä.

Hotellit ulkomailta

Hotels.com

Hotels.com on yksi tunnetuimpia majoituspalveluita tarjoavia nettisivuja. Hotels.comin kautta voi tehdä varauksen yli 135 000 yksittäisen hotellin lisäksi myös kaikkiin suosituimpiin hotelli-ketjuihin. Hotels.comin palvelu on enimmäkseen suomeksi vaikka käännökset eivät aina olekkaan parhaita mahdollisia. Hotels.comin haku on erittäin näppärä. Voit määrittää helposti oman hintahaarukkasi tai etsiä hotellia vaikkapa 1km säteeltä tietystä nähtävyydestä. Tutustu Hotels.comiin tästä!

Miten säästää kun varaan Hotels.comista? Kannattaa ensimmäiseksi katsoa etusivulta, mitä tarjouksia nyt on voimassa. Jos varaat hotellin seuraavalle päivälle tai vaikkapa ensi vuoden toukokuulle voit myös helposti saada huoneen neljän tähden hotellista erittäin edullisesti. Huomaa kuitenkin, että viime hetkellä varatessa saa usein ne hotellin huonoimmat huoneet!

Booking.com

Booking.com on vastaava kansainvälinen toimija jonka valikoimasta löytyy yli 153000 hotellia 101 eri maasta. Booking.com tarjoaa Hotels.comia laajemman valikoiman erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Heidän kautta voit varata myös huoneistoja, huoneistohotelleja ja jopa hostelleja.

Hostels.com

Hostels.com on paras paikka budjettimatkaajalle. Heidän 30000 hostellin valikoima ja hyvät hakuominaisuudet tarjoavat vaivattomat puitteet löytää edullinen maijoitus missä tahansa reissasitkin. Hostels.comista löytää usein varsinaisia helmiä, siis erittäin edullisia ja viihtyisiä majapaikkoja, joissa huonetta ei tarvitse jakaa kenenkään kanssa. Ainoa ero hotelliin on se, että huonepalvelua, aamiaista tai muita hotellin palveluita ei ole. Jos tämä ei ole ongelma, on Hostels.com loistava paikka löytää edullinen maijoitus!

Bedfinder

Bedfinder tarjoaa majoitusta yli 50000 hotellin valikoimalla.
Ebookers.fi

Tuttu ja turvallinen Ebookers tarjoaa lentojen lisäksi myös autovuokrausta ja hotelleja. Usein erittäin hyviä tarjouksia.

Hotellit Suomessa

Vaikka hotelleja voi Suomesta etsiä myös edellä mainittujen palveluiden avulla, kannattaa aina vierailla myös hotellien omilla sivuilla. Niiltä löytyy usein hyviä tarjouksia, joiden avulla hotellihuoneen voi napata harvinaisen halvalla.

Glo-hotelli

Glo-hotelli tarjoilee laadukasta modernia ylellisyyttä Helsingin ydinkeskustassa. Huoneiden hinnat noin 100€ ja 300€ välillä. Usein tarjouksia, kuten 10% pois hinnasta.

Omena Hotel

Omena hotellissa majoitut naurettavan halvalla tosin et välttämättä kamalan mukavasti. Henkilökuntaa hotellissa ei ole ollenkaan. Helsingistä löytyy kolme Omena Hotellia. Tämän lisäksi Omput ovat laajentuneet Jyväskylään, Kööpenhaminaan, Tampereelle, Turkuun, Vaasaan, Seinäjoelle, Lahteen ja Tukholmaan. Hotelleja ei voi parhaallakaan tahdolla kutsua viihtyisiksi mutta rahaa tässä tosiaan säästää.

Cumulus-hotellit

Cumulus-hotellit on ketju, jolta löytyy hotelli lähes jokaisesta Suomen kaupungista. Ketju mainostaa itseään lapsiystävällisenä eli muiden kannattanee pysyä kaukana. Yritys tarjoaa myös kokouspaikkoja.

Hotellimaailma.fi

Lähes kaikki Suomen hotellit löytyvät osoitteesta Hotellimaailma.fi. Kohtuullisen rumasta ulkoasusta huolimatta sivusto on varsin toimiva ja tarjoaa silloin tällöin kohtuullisia alennuksiakin.

Näillä eväillä hotellin pitäisi löytyä helposti olit sitten lähdössä ulkomaille tai kotimaan matkalle. Jäikö meiltä jotain huomaamatta? Kerro kommentteissa mistä sinä etsit edulliset hotellit!


Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart