eCredit

Mikä yritys omistaa palvelun

Yrityksen omistaa EC Finland Oy, joka on aikaisemmin pitänyt yllä Europankki-pikavippipalvelua.

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Lainaa saa 20-400€ joko 14 tai 28 vuorokauden laina-ajalla

Kenelle lainaa myönnetään

Lainaa voi hakea jokainen 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on vakituinen asuinpaikka Suomessa. Matkapuhelimen tulee olla omissa nimissä.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Haku tapahtuu ensimmäisellä kerralla verkkohakemuksella, jonka jälkeen käyttöönsä saa henkilökohtaisen pin-koodin, jolla lainaa voi jatkossa hakea tekstiviestillä. Lainan saamiseksi tarvitaan 2 tekstiviestiä. Tuetut matkapuhelinoperaattorit: Sonera, Elisa, Saunalahti, Kolumbus, TeleFinland, GSM-Suomi ja DNA.

Lainan hinta

Lainojen todellinen vuosikorko on 324%-1172%. Lisäksi tekstiviestikuluja lainasta koituu 6€.

Kuinka nopeasti lainaa saa

Lainahakemuksia käsitellään ja tilitetään päivittäin klo 7-23. Rahat saa samantien tilille Nordean, Sampo-pankin, Aktian, Säästöpankin, Osuuspankin ja Paikallisosuuspankin tilille.

Muuta

Eräpäivää on mahdollista siirtää 5€ hintaisella tekstiviestillä viikon eteenpäin, jonka lisäksi laskun loppusummaan lisätään 15€. eCredit tarjoaa myös Visa-luottokorttia, joka lienee Suomen kallein luottokortti. Kortti avataan ulkomaiseen pankkiin, ja jokainen kortin käyttökerta maksaa 0,80€.

Otanko lainaa tältä yritykseltä?

Verkkokeskusteluissa on kehoitettu karttamaan tätä yritystä, sillä lainaa täältä ei kuulemma saa. EC Finland Oy on virolaisomistuksessa, ja ilmeisesti tehtaillut tekstiviestihuijauksia pitäessään yllä Europankkia.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart