CreditStar – Pikavipit ja Kulutusluotot

Mikä yritys omistaa palvelun

Palvelun omistaa Creditstar Finland Oy, joka on osa Suomessa ja Baltian maissa luotonantoa harjoittavaa CreditStar Groupia. Yrityksellä ei ole Suomessa muita pikavippipalveluita.

Kuinka paljon lainaa voi saada, ja miten pitkällä laina-ajalla

Lainaa voi hakea tekstiviestitse 50 -1 000 euroa ja internetin kautta 1 000 – 2 000 euroa. Alle 1 000 euron lainoissa laina-aika 15 vuorokaudesta 6 kuukauteen ja yli 1 000 euron lainoissa 6 kuukaudesta 12 kuukauteen. Yli kuukauden lainoissa maksuerät määräytyvät kuukausien mukaan.

Kenelle lainaa myönnetään

Suurempia 1 000 – 2 000 euron lainoja myönnetään 21 vuotta täyttäneille. Lainaa hakiessa on lähetettävä 3 edellisen kuukauden tiliotteet maksukyvyn selvittämiseksi. Lainanhakijan on oltava joko Suomen kansalainen tai asuttava Suomessa pysyvästi.

Kuinka palvelun kautta haetaan lainaa

Lainaa haettaessa on tunnistauduttava joko Sampo-pankin, Nordean, Osuuspankin, Aktian tai Handelsbankenin verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen lainanhaku jatkuu pienissä lainoissa tekstiviestillä ja isommissa verkkohakemuksella.

Lainan hinta

Todellinen vuosikorko 117,05% – 720% lainan suurudesta ja laina-ajasta riippuen.

Kuinka nopeasti lainaa saa

Lainapalvelu auki joka päivä kello 7-23. Rahat suurimpien pankkien tileille muutamassa minuutissa. Suuremmissa lainoissa lainapäätöksen myöntäminen voi kestää jopa muutamia päiviä.

Muuta

Eräpäivää on kaikissa lainoissa mahdollista siirtää joko 15 tai 30 vuorokautta. Eräpäivän siirron hinta 15 eurosta aina suolaiseen 280 euron hintaan asti.

Otanko lainaa tältä yritykseltä?

Luotettavan oloinen yritys, mutta sekavat sivut ja todelliset vuosikorot mainitaan ainoastaan lainaehdoissa, eikä etusivuilla. Ei halpaa lainaa, mutta ei kalleimmastakaan päästä. Toisaalta eräät pikavippi vertailut ovat suhtautuneet palveluun skeptisesti.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart