Bonuslaina

Bonuslaina on turvallinen pikavippipalvelu, joka tarjoaa 50, 100, 150, 200, 300 ja 400 euron suuruisia lainoja joustavalla 14 päivän maksuajalla. Bonuslaina on avoinna arkisin klo 8.00-22.00 ja viikonloppuisin klo 9.00-22.00. Lainaa myönnetään 18-vuotta täyttäneelle suomen kansalaiselle, jolla on suomessa oleva postiosoite ja asuinpaikka sekä matkapuhelinliittymä omalla nimellään.

Luottotiedot tulee tietenkin olla kunnossa ennen lainan hakemista. Lainaa voi hakea Soneran, Tele finlandin, Elisan, Dna:n, Kolumbuksen ja Saunalahden liittymistä. Bonuslainalta voit myös hakea lainallesi lisää maksuaikaa viisi päivää. Lisämaksuaikaa haetaan viestitse, ja se on mahdollista vain ennen lainan erääntymistä. Lisämaksuaikaa on haettava samasta numerosta mistä alunperin haitkin lainaa. Kaikki lainahakemukset käsitellään luottamuksellisesti. Bonuslainasta löytyy lisätietoja nettisivulta www.bonuslaina.fi.

Bonuslaina veloittaa jokaisesta lainaa hakiessa lähetetystä tekstiviestistä 1,90€. Bonuslaina ei vaadi vahvaa tunnistatumista lainaa haettaessa, eikä sitä siksi voi suositella.

Bonuslana.fi:tä ylläpitää Wired-Bit Oy Tampereelta.

Aloita keskustelu!

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart