Aasa.fi – kulutusluotot

Aasa Oy on varsin uusi toimija alalla, ja myöntää 500 – 3000 euron suuruisia kulutusluottoja. Lainaa voi hakea jokainen 20 vuotta täyttänyt suomalainen, jolla ei ole negatiivista maksuhistoriaa ja omaa vakituiset tulot. Laina-ajan voi valita 3-36 kuukauden väliltä. Lainaa haetaan joko ilmaisella verkkohakemuksella tai soittamalla pavelunumeroon. Otettavaan lainaan on mahdollista liittää lainaturva, jonka hinta on 8% kuukausittain lyhennettävästä erästä.

Lainan hinta on 9,8% ja todelliset kustannukset huomioiva vuosikorko 3000 euron lainalle 36 kuukauden maksuajalla 18, 72%. Kuukausittainen tilinhoitomaksu, 7,5€ on varsin hintava.

Lainaa ei saa tästä palvelusta kovin nopeasti, sillä sopimuspaperit lähetetään kotiin allekirjoitettavaksi. Lainan saa siis nopeimmillaankin muutamassa päivässä. Laina on myös kohtuullisen kallista kulutusluottoa, mutta yritys vaikuttaa kuitenkin luotettavan oloiselta pieneltä luotonantajalta.

Lainalla on 18 päivän peruutusoikeus, joka on yllättävästi 4 päivää pidempi kuin lakisääteinen etämyynnin peruutusoikeus.

Asiakaspalvelu auki ma-pe klo 9-17.

Palvelusta saa lainaa ilman verkkopankkitunnuksia!

1 Comment
  1. Aasa on kylläkin edullisin ei pankki jos katotaan esim 3000 euron lainoja. Tiedoksi vaan.

Leave a reply

Omaraha.org
Logo
Shopping cart