Lainaa jopa 50 000€ Lainara.fistä

Yrityksen rahoitus – yritysluotto vai jotain muuta?

Vanhan sanonnan mukaan yrityksessä on yksi todellinen kriisi. Se on kassakriisi. Voisi jopa sanoa, että mikäli kassakriisiä ei ole hetkeen ollut, yhtiön johto on epäonnistunut löytämään pääomalle tuottoa. Tässä kirjoituksessa vertaillaan lainat ja muut rahoitusvaihtoehdot suomalaiselle yritykselle.

Vielä joitain vuosia sitten suomalaisten yritysten oli hankala saada lainarahoitusta. Tilanne on oleellisesti kohentunut, sillä pankkien lainahanat alkavat pikkuhiljaa aueta erityisesti sellaisille yhtiöille, joiden liiketoimintaa pankit ymmärtävät. Käytännössä pankissa tuijotetaan yhtiön tasetta, eli kiinteistö-investointeihin ja niihin rinnastettaviin projekteihin suhtaudutaan suopeasti.

Helpoin tapa saada selville vaihtoehdot yritysluoton suhteen, on kilpailuttaa ne alla olevalla Lainaran lomakkeella. Lainara on sekä kuluttajien että yritysten palveluiden kilpailuttamiseen erikoistunut palvelu. Sinulle palataan asiaan usean eri tarjouksen merkeissä.

Parhaat yrityslainat

Useimmat lainaa hakevat yritykset tarvitsevat käyttöpääomaa eli rahaa kassaan toiminnan juoksevia menoja ja pienempiä investointeja varten. Tällaisia yritysluottoja löytyy markkinoilta hyvin. Se, mistä lainaa kannattaa yritykselle hakea määräytyy rahoitustarpeen mukaan. Mikäli tarve on muutamia tuhansia tai vajaa 10 000€ luotolle, markkinoilta löytyy kaksi nopeaa vaihtoehtoa. Ne ovat FIN Yritysrahoitus ja Ferratum Business. Näiden palveluiden ehdottomana etuna on kätevyys ja nopeus. Lainaa voi hakea verkossa pankkitunnuksilla ja hakemus käsitellään lähes välittömästi.

Ferratum Business – yrityslaina 100 000€ asti
Suosittu!

Ferratum Business – yrityslaina 100 000€ asti

Ferratum Business on suomalaisille yrityksille tarkoitettu rahoituspalvelu, josta saat 2000 - 100 000€ yhtiöllesi rahoitusta.

no comments 10 kuukautta ago

100000

Hae lainaa
Nopea lainapäätös!
FIN Yritysrahoitus – lainaa 10 000€ asti
Suosittu!

FIN Yritysrahoitus – lainaa 10 000€ asti

FIN Yritysrahoitus tarjoaa lainaa 2000€ - 10 000€ yrityksille. Takaisinmaksu joustavasti 6-12kk aikana.

no comments 10 kuukautta ago

10000

Hae lainaa
Kätevä hakemus!

Jos tarvitset isompaa lainaa, jopa miljoonaan euroon asti, projektiin joutuu varaamaan enemmän kuin vartin verran aikaa. Tällaisessa tapauksessa kannattaa kääntyä Vauraus Suomi Oy:n palveluun.

Heillä on tarjota PK-yritykselle uudenlainen palvelu, jonka kautta voi hakea yksityissijoittajilta keskitetysti lainaa myös isompia summia. Kaikki tapahtuu yhden luukun periaatteella.

Vauraus Oy:n yrityslainat.fi -palvelusta saat parhailla ehdoilla yritysrahoitusta jopa 3 000 000€ asti. Pienin summa 30 000€.

Hae lainaa
Parhaat ehdot!

Tosin, joka tapauksessa kun rahoitustarve nousee yli 100 000€, mukaan kuvaan tulee monenlaisia prosesseja joita pienemmissä lainoissa ei ole. Vauraus Suomen asiantuntijat selvittävät näitä mielellään ennen paperien allekirjoittamista. Kannattaa siis jättää yhteydenottopyyntö.

Myyntisaatavat rahaksi

Factoring-rahoitus eli laskujen myyminen sopii yhtiölle, jonka kannattavuus on kunnossa, mutta kassan pohja häämöttää turhan usein asiakkaiden hitaan maksukäyttäytymisen vuoksi. Laskujen myymisessä on yksi iso etu yrityslainaan verrattuna. Samalla on mahdollisuus päästä eroon hallinnollisesta työstä myyntireskontran ylläpitämisessä. Tosin, mahdollisuus on myös myydä lasku sieltä ja toinen täältä, tarpeen mukaan. Molempiin tapauksiin sopiva palvelu on Rahoittaja.fi, josta kannattaa ainakin kysyä tarjous. Se ei maksa mitään.

Rahoittaja.fi tarjoaa factoring-rahoitusta. Myymällä laskut voit muuttaa avoimet laskusaatavat käteiseksi nopeasti.

Myy laskut
Nopea palvelu!

Vähän puhuttu, mutta paljon käytetty vaihtoehto on ottaa lainaa itselle ja siirtää se yhtiöön. Se onnistuu joko oman pääoman ehtoisena sijoituksena tai luotottamalla omaa yritystä tavallisella lainalla. Henkilökohtaista riskiä tämä tapa sisältää muita tapoja enemmän. Tosin takauksia joutuu henkilökohtaisesti antamaan useimmissa pienehköissä yrityslainoissakin. Henkilökohtainen laina on monesti ainoa vaihtoehto silloin, kun hakee lainaa yrityksen perustamiseen.

Jos yrityksesi täyttää tiukat kriteerit, voit myös harkita yrityslainaa joka tulee Finveralta eli valtiolta. Ne ovat usein edullisin vaihtoehto. Finveran rahoitusmuodot sisältävät paljon rajotuksia. Kaupan päälle saat virkamiehen tai vastaavan viskaalin työntämään nokkansa yhtiön asioihin. Kaikella on siis hintansa.

Aloita keskustelu!

Kerro kokemuksia tai kommentoi